Keittiötyöntekijä

Attendo Rantala

Etsimme KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Attendo Rantalaan, Muurameen. Työpaikka on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaisesti.

Attendo Rantala on Muuramen Kinkomaalle tammikuussa 2012 avattu hoivakoti. Meillä on 61-asiakaspaikkaa ja sijaitsemme Päijänten kauniissa rantamaisemissa. Rantala on turvallinen vaihtoehto arkielämän tukemiseen silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä, aitoa kiinnostusta työskentelystä ruuan valmistuksen parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu yksikön keittiössä työskentely ja päivittäisen ruoan valmistus. Me Attendolla arvostamme kotitekoista ja ravitsevaa ruokaa. Ilahdutamme asukkaitamme myös leipomalla säännöllisesti. Työ on pääsääntöisesti aamuvuoroa, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme viihtyisän ja modernin työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 4.2.2020 mennessä osoitteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa armi.perttula@attendo.fi, puh. 044 494 3400.

Henkilökuntaamme

  • Eija Vessari ja Saara Hänninen

    "Tehdään yhdessä mielekäs arki! "

    Kokki (vas.) ja hoiva-apulainen

    Eija Vessari ja Saara Hänninen

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Armi Perttula

044 494 3400
armi.perttula@attendo.fi