Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä

Attendo Aurinkopuistoon Kuopioon

Attendo Aurinkopuiston keittiö Kuopiossa tuottaa ateriapalveluja useampaan hoiva- ja palvelukotiin Kuopion alueella.

Haemme keittiöömme keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ja lisäksi sijaista äkillisiin tarpeisiin.  Hakijoilta edellytämme ajokorttia ja  keittiöalan koulutusta/ työkokemusta. Toivomme  vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.sekä hyviä ryhmätyötaitoja Myös alan opiskelijat huomioidaan. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Työaika on arkisin n. klo 8-14.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn yhteisöllisessä kodissa huipputiimin parissa! Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme haastavan työn ja viihtyisän työympäristön. Mikäli työ innostavassa ja innostuvassa ympäristössä ja työryhmän jäsenenä  kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 25.4.2018 mennessä osoitteeseen: jaana.levo@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ateriapalvelupäällikkö Jaana Levo p.044 494 4018

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Leena Myöhänen

040 752 8250
leena.myohanen@attendo.fi