Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä ja siistijä

Attendo Koillistuuli, Varkaus

Etsimme Attendo Koillistuuleen Varkauteen

YHDISTELMÄTYÖNTEKIJÄÄ (KEITTIÖ-SIIVOUS)

Attendo Koillistuuli on Varkaudessa sijaitseva palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille tarjoava hoivakoti. Lämminhenkisessä ja tunnelmallisessa hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa. Attendo Koillistuulessa asukkaat saavat viettää mieltymystensä mukaista elämää viihtyisissä tiloissa, idyllisessä korttelissa lähellä rantaa ja Varkauden pääkirkkoa. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme asukkaitamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden.

Hakijalta edellytämme ravitsemusalan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ruoan valmistuksen parissa. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Työntekijässä arvostamme innostunutta, sitoutunutta asennetta työhön, hyviä sosiaalisia taitoja, sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Työyhteisömme on savuton.

Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 30.7.2019 mennessä osoitteeseen: kati-marita.rissanen@attendo.fi. Lisätietoja: kati-marita.rissanen@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Kati-Marita Rissanen

044 494 2780
kati-marita.rissanen@attendo.fi