Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä/Kokki

Attendo Toivionrinne, Pirkkala

Etsimme Attendo Toivionrinteeseen, Pirkkalaan

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA opintovapaan sijaiseksi

Attendo Toivionrinne tarjoaa vanhusten tehostettua palveluasumista 29 asukkaalle. Omassa valmistuskeittiössä valmistamme terveellistä, suomalaista ravitsemussuositusten mukaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Lisäksi ruoka valmistetaan ja kuljetetaan läheiselle toiselle yksikölle. Nyt etsimme kokkia tai keittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi.

Työssäsi kokkina vastaat asukkaidemme ruokahuollosta sisältäen ruoanvalmistuksen, tilaukset sekä keittiötilojen siisteydestä. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uutta. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi sekä kokemusta ruoanvalmistuksesta. Tukenasi ovat Attendon ravitsemusasiantuntijat sekä hoivakodin muu henkilökunta.

Olisitkohan Sinä etsimämme henkilö?

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme töitä viihtyisässä ja nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Sinut perehdytetään työtehtävääsi. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan elämänlaatua asukkaillemme hyvän ruuan kautta. Tervetuloa meille!

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi hoivakodin johtajalle Sari Hakamaa-Toivakalle osoitteeseen: sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi, 24.7.2019.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Sari Hakamaa-Toivakka

044 7800 812
sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi