Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä/Kotiavustaja

Attendo Kaarlentupa, Vaasa

Etsimme Attendo Kaarlentupaan, Vaasaan

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ/KOTIAVUSTAJAA, 80 % työajalla

Attendo Hoivakoti Kaarlentupa on 78-paikkainen palvelukoti ikääntyneille ja dementoituneille, jossa on Annan, Elsan, Idan, Fannyn ja Katariinan kammarit. Fannyn kammari on tarkoitettu kehitysvammaisille. Palvelukoti Kaarlentupa sijaitsee Melaniemessä, Vaasan palveluiden tuntumassa.

Haemme keittiötyöntekijää/kotavustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikka on kokoaikainen. Hakijalta edellytämme avustavien keittiötöiden osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on päivätyötä arkisin. Edellytämme hygieniapassia ja että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: heli.haggvik@attendo.fi 15.8.2019 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana. kannattaa laittaa hakemus pikaisesti, koska paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Häggvik (heli.haggvik@attendo.fi, 0447800729) tai Minna Aro (minna.aro@attendo.fi, 0444943422).

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Heli Häggvik

044 780 0729
heli.haggvik@attendo.fi