Vacancy Deactivated

Kiertävä kokki

Attendo Mummolat, Päijät-Häme

Etsimme nyt Päijät-Hämeen alueen hoivakoteihimme

kiertävää KOKKIA

Oletko se sinä? Kiertävän kokin tehtävänä on olla aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Sinulle määritellää myös oma kotiyksikkö, jossa olet kun muualla ei ole tarvetta. Työsi on ajoittain liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin.

Hoivakotiemme omissa valmistuskeittiöissä valmistamme terveellistä, suomalaista ravitsemussuositusten mukaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.
Työssäsi kokkina vastaat asukkaidemme ruokahuollosta sisältäen ruoanvalmistuksen, raaka-aineiden tilauksen sekä keittiötilojen siisteyden ylläpitämisen. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uutta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Ravitsemisalan tutkintoa
  • Hygieniapassia
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si 2.10.2019 mennessä rekrytointikoordinaattori Krista Golnickille: krista.golnick@attendo.fi, lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta tai arkisin 8-16 numerosta 044 494 1868

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot