Kiertävä lähihoitaja

Kiertävä lähihoitaja Attendon yksiköihin

Vahvistamme joukkojamme ja haemme KIERTÄVÄÄ LÄHIHOITAJAA vakituiseen tehtävään

 ATTENDON ikäihmisten hoivakoteihin, Itä-Suomen alueelle
- Attendo Pihlajaharjuun
- Attendo Iisakkiin
-Attendo Kallionsydämeen Kiuruvedelle

Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet koulutukseltasi lähihoitaja ja sinulla on valmiudet tehdä liikkuvaa työtä, sillä tehtävänäsi on toimia kiertävänä lähihoitajana alueemme hoivakodeissa ja työskennellä aina siinä yksikössä, jossa tarve on sillä hetkellä suurin. Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla tulisi olla myös tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

 Meillä saat tueksesi mukavan ja osaavan tiimin sekä muut moninaiset henkilöstöedut. Tervetuloa mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkomme !

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi työstä maksetaan liikkuvan työn lisä.

 Heräsikö mielenkiintosi?
  
  Täytäthän siis hakemuksesi osoitteessa                                                        

ja liitä mukaan ansioluettelosi 24.11.2019 mennessä

 Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Nina Koski nina.koski@attendo.fi puh. 0444944430

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Veera Boman-Martikainen

044 494 4438
veera.boman-martikainen@attendo.fi