Kiertävä sairaanhoitaja

Kiertävä sairaanhoitaja Attendon yksiköihin

Haemme kiertävää SAIRAANHOITAJAA
 
-Attendo Pihlajaharjuun, Iisalmi
- Attendo Iisakkiin, Iisalmi
-Attendo Kalliosydämeen, Kiuruvedelle
sekä vuoden 2020 alusta Attendo Kesälampi, Vieremä

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.1.2020. Työ sisältää myös viikonlopputyötä.

Tehtävän kuvaus
Tehtäväsi on toimia kiertävänä sairaanhoitajana nimetyn alueesi toimipisteissä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan työn mukavassa ja modernissa työympäristössä. Olet aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin. Vastuullisten ja itsenäisten työtehtävien lisäksi tarjoamme etenemismahdollisuuksia ja moninaiset henkilöstöedut. Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.

Odotamme sinulta
Sairaanhoitajan tutkintoa, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista, reipasta ja sitoutunutta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tule mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme!
Lähetä hakemuksesi osoitteessa http://rekry.attendo.fi//Application/Index/995/ 24.11.2019 mennessä ja liitä mukaan cv.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!
Rekrytointikoordinaattori nina.koski@attendo.fi tai puh 0444944430

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Veera Boman-Martikainen

044 494 4438
veera.boman-martikainen@attendo.fi