Vacancy Deactivated

Kokki

Attendo Rautaniemi, Kuopion Saaristokaupunki

Haemme KOKKIA uuteen elokuussa 2019 valmistuvaan hoivakotiimme Attendo Rautaniemeen Kuopioon.

Hoivakodissamme on n. 50 asukasta, mutta valmistamme ruokaa n. 160 henkilölle päivässä. Työ on päivätyötä ja tehdään arkipäivisin. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta jo takana ja toivottavasti myös kokemusta ruoanvalmistuksesta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja ison konsernin tarjoaman tuen.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Jonna Parviaiselle: jonna.j.parviainen@attendo.fi, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Johanna Paasisalo

044 494 3681
johanna.paasisalo@attendo.fi