Vacancy Deactivated

Kokki

Attendon Jokikartanon ja Variston yksiköihin Vantaalle

Haemme Attendon Jokikartanon ja Variston yksiköihin yhtä kokkia kesätyöhön, myös alan opiskelijat huomioidaan.

Hoivakodeissa valmistetaan hetkellä hyvää perusruokaa noin n.70  ikä-ihmiselle.  Edellytämme ajokorttia. Hygieniapassi välttämätön. Työ sopii esimerkiksi opinnoissaan edistyneelle kokkiopiskelijalle.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta. Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja  työssäsi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: Nana Lahdensuu 044 4944890, Eija Kulmala 044 4944412

Henkilökuntaamme

  • Anna Tiainen

    "Variston hoivakoti on hyvä työpaikka, koska siellä on mukavat työkaverit, motivoiva ja kannustava ilmapiiri ja eletään asukaslähtöistä arkea"

    Lähihoitaja

    Anna Tiainen

Attendo tuottaa laadukkaita hoivapalveluja 300 hoivakodissa, ja 250 kunnan kumppanina. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja, jossa pääset myös kehittämään työtäsi. 10.000 terveydenhuoltoalan ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Eija Kulmala

044 494 4412
eija.kulmala@attendo.fi