Vacancy Deactivated

Kokki

Attendo Juhannusruusu, Vihanti

Haemme KOKKIA uuteen syyskuussa 2019 valmistuvaan hoivakotiimme Juhannusruusuun, Vihantiin.

Hoivakodissamme on n. 40 asukasta. Työ on päivätyötä ja tehdään arkipäivisin. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta jo takana ja toivottavasti myös kokemusta ruoanvalmistuksesta.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Katja Vuorenmaalle osoitteeseen katja.vuorenmaa@attendo.fi, kuitenkin viimeistään 13.8.2019.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot