Vacancy Deactivated

Kokki

Attendo Eevakoti, Kinnula

Etsimme Attendo Eevakotiin Kinnulaan

KOKKIA äitiysloman sijaisuuteen

Attendo Eevakoti 15-paikkanen asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille asukkaille tarjoava palvelukoti Kinnulassa. Eevakoti tarjoaa muistisairaille ja dementoituneille asukkaille viihtyisän, lämminhenkisen ja turvallisen kodin, jossa on hyvä olla.
Attendo Eevakoti sijaitsee viihtyisällä alueella lähellä Kinnulan monipuolisia palveluita.

Eevakodin omassa valmistuskeittiössä valmistamme terveellistä, suomalaista ravitsemussuositusten mukaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Eevakodin keittiö on koko kodin sydän!

Työssäsi kokkina vastaat asukkaidemme ruokahuollosta sisältäen ruoanvalmistuksen, raaka-aineiden tilauksen sekä keittiötilojen sekä mahdollisesti muiden tilojen siisteyden ylläpitämisen. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uutta. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi sekä kokemusta ruoanvalmistuksesta.

Olisitkohan Sinä etsimämme henkilö?

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Tarjoamme töitä viihtyisässä ja nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Luonnollisesti sinut perehdytetään työtehtävääsi. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme hyvän ruuan kautta. Tervetuloa meille!

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si hoivakodin johtajalle, Saara Urpilainen, osoitteeseen saara.urpilainen@attendo.fi, viimeistään 11.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Saara Urpilainen

044 2958 836
saara.urpilainen@attendo.fi