Vacancy Deactivated

Kokki

Kiljavan Sairaala, Nurmijärvi

Haemme innovatiivista ja kehittämishenkistä keittiöalan taitajaa kokin tehtävään Kiljavan Sairaalaan.

Kiljavan Sairaala on alueellinen kuntoutussairaala, joka sijaitsee Nurmijärvellä Sääksjärven rannalla. Sairaalan ydintoimintaa ja osaamista on vaativa moniammatillinen kuntoutus ja hoito. Potilaat tulevat pääasiassa jatkokuntoutukseen sairastumisen, vammautumisen tai leikkauksen jälkeen.

Kiljavan Sairaalassa tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn sairaalan ateriapalveluiden parissa ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kuntoutustoimintaa monipuolisen ja laadukkaan ravitsemuksen näkökulmasta.

Toivomme sinulta:
Tehtävä edellyttää kokin koulutusta, työkokemusta alalla. Dieettikokin erikoisammattitutkinto luetaan eduksi. Arvostamme yrittäjähenkistä ja innovatiivista työotetta, kykyä toimia ja löytää ratkaisuja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, organisointikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Rokotuksen voi hoitaa valinnan jälkeen.

Keittiössä valmistamme aamupalan, lounaan, päivällisen sekä iltapalan päiväkahveja unohtamatta. Käytämme myös kassakonetta ja hoidamme kahviota päivittäin, työhömme kuuluu myös kaikki keittiön työt kuten omavalvonta, tiskaus, tilaukset, suunnittelu, ruoanlaitto yms muut keittiön työt.

Joten olethan työtäpelkäämätön jyränalle jäämätön ammattilainen.
Tule meille!

Tiedustelut ja hakemukset lähetetään sähköpostitse merja.hytonen@attendo.fi 20.8.2019 mennessä. Puhelintiedustelut klo 14-16 arkisin.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Sirpa Mononen

020 611 0540
sirpa.mononen@attendo.fi