Kokki

Attendo Ilo, Ilomantsi

Etsimme KOKKIA uuteen Attendo Iloon, Ilomantsiin

Me emme pelkää makua!
Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoiva- ja palvelukodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Yli 200 yksikössämme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa

Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki! Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hyvän työyhteisön resepti

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita työhönsä.

Attendo Ilo on Ilomantsiin alkuvuodesta 2020 avautuva 30 paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokin tehtävä on vakituinen ja työaika 80-100%.

Keittiö on hoivakodin sydän, koska ruoka hoitaa niin kehoa kuin mieltä. Tuot työyhteisöömme iloista asennetta ja lämpöä, mikä välittyy keittiöstä koko taloon.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat edullinen henkilöstöruokailu sekä etuja mm. eri liikuntakeskuksiin ja vakuutuksista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Liity joukkoomme!

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme ruuan kautta!

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.01.2020 mennessä hakulinkin kautta http://rekry.attendo.fi//Application/Index/1346/.
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse
Attendo Omenan hoivakodin johtaja Juhani Kuittinen, juhani.kuittinen@attendo.fi ja rekrytointikoordinaattori Henna Väkeväinen, henna.vakevainen@attendo.fi

Osoite: Mantsintie 7 ,82900 ILOMANTSI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Juhani Kuittinen
Hoivakodin johtaja

045 132 2212
juhani.kuittinen@attendo.fi