Vacancy Deactivated

Kokki

Attendo Martti, Raisio

Etsimme Attendo Marttiin, Raisioon
KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA

Attendo Martti on 62--paikkainen nykyaikainen hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Martin omassa valmistuskeittiössä valmistamme terveellistä, suomalaista ravitsemussuositusten mukaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Martin keittiö on koko kodin sydän! Nyt etsimme kokkia tai ravitsemusalan työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi kokkina vastaat asukkaidemme ruokahuollosta sisältäen ruoanvalmistuksen, raaka-aineiden tlauksen sekä keittiötilojen sekä mahdollisesti muiden tilojen siisteyden ylläpitämisen. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uutta. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi sekä kokemusta ruoanvalmistuksesta. Tukenasi ovat Attendo Martin kokki, ravitsemusasiantuntijat sekä hoivakodin muu henkilökunta.

Olisitkohan Sinä etsimämme henkilö?

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme töitä viihtyisässä ja nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Luonnollisesti sinut perehdytetään työtehtävääsi. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme hyvän ruuan kautta. Tervetuloa meille!

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus Attendo Martin johtajalle, Anne Kärrille, anne.karri@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Virpi Mäkinen

044 780 0461
virpi.makinen@attendo.fi