Vacancy Deactivated

Kokki, Keikkatyö

Attendo Muurutvirta, Muuruvesi

Etsimme Attendo Muurutvirtaan Muuruvedelle

KOKKIA keikkatöihin ja lyhyisiin sijaisuuksiin

Kuopiossa Juankosken Muuruvedellä sijaitseva Muurutvirran Hoitokoti on 36 -paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ikääntyneille ja kehitysvammaisille asukkaille yksilöllisiä hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Putaansaaressa Akonveden ympäröimänä, osoitteessa Putaanpolku 1 Muuruvesi, Juankoski. Kauniit järvi- ja peltomaisemat ympäröivät Muurutvirran hoitokodin joka suunnasta. Muurutvirran omassa valmistuskeittiössä valmistamme terveellistä, suomalaista ravitsemussuositusten mukaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Muurutvirran keittiö on koko kodin sydän!

Työssäsi kokkina vastaat asukkaidemme ruokahuollosta sisältäen ruoanvalmistuksen, raaka-aineiden tlauksen sekä keittiötilojen sekä mahdollisesti muiden tilojen siisteyden ylläpitämisen. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uutta. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi sekä kokemusta ruoanvalmistuksesta.

Olisitkohan Sinä etsimämme henkilö?

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme töitä viihtyisässä ja nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Luonnollisesti sinut perehdytetään työtehtävääsi. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme hyvän ruuan kautta. Tervetuloa meille!

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä 30.6. mennessä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus ja CV:si Attendo Muurutvirran johtajalle, Sari Ruotsalaiselle osoitteeseen sari.ruotsalainen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Sari Ruotsalainen

045 342 4767
sari.ruotsalainen@attendo.fi