Vacancy Deactivated

Kokki, keikkatyö

Attendo Kultakehrä, Hyvinkää

Haemme Hyvinkään Kultakehrän hoivakodin keittiölle kokkia, jonka elämäntilanteeseen sopii keikkatyö, kuten lomasijaistukset. Keittöllä valmistetaan lähialueen hoivakodeille noin 160 päivittäiset ruoka-annokset. Työ on päivätyötä ma-pe.

Hakijoilta odotamme kokkikoulutusta ja työkokemusta. Huomioimme myös hakijat, joilla on muu ravitsemusalan koulutus ja työkokemus. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua oppia uutta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ohella pienen, mukavan työyhteisön sekä toimivan työympäristön välineineen uudessa hoivakodissa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.9. mennessä hoivakodin johtaja Tarja Makkoselle osoitteeseen tarja.makkonen@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille, ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot