Vacancy Deactivated

Kokki /keittiötyöntekijä

Attendo Saimaanharjuun Mikkeliin

Haemme Attendo Saimaanharjuun Mikkeliin kokkia/keittiötyöntekijää.
Omavalmistuskeittiössämme valmistamme maukasta perusruokaa. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta jo takana toivottavasti myös kokemusta ruoanvalmistuksesta. Lisäksi edellytämme, että
hallitset maukkaan kotiruoanvalmistustaidot ja että sinulla on ajokortti, sillä ruoan kuljetusta varten käytössä on talon oma pakettiauto.
Osaat organisoida ja rytmittää valmistuksen ja kuljetuksen, hallitset  taloudellisen valmistuksen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta. Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: Jaana Levo ark. klo 9 -15 puh. 044 494 4018
Hakemukset sähköpostitse jaana.levo@attendo.fi Laita hakemuksen osoitekenttään KOKKI/SAIMAANHARJU

Osoite: Väänäsenpolku 6, 50700 Mikkeli, 50700 MIKKELI

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Jaana Levo

044 494 4018
jaana.levo@attendo.fi