Vacancy Deactivated

Kokki / keittiövastaava

Attendo Villa Katinalaan Hattulaan

Haemme KOKKIA/KEITTIÖVASTAAVAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Hämeenlinnan Katinalassa sijaitevaan keittiöömme.

Edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta, sekä kiinnostusta maukkaan perusruoan ja leivonnaisten valmistukseen. Hygieniapassi vaaditaan.
Vastaat keittiön toiminnasta, tukkutilausten tekemisestä sekä ostojen seurannasta. Työtä tehdään arkisin n. klo 7-15.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta. Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja  työssäsi.

Hakemukset ansioluetteloineen 16.11.2018 mennessä
eija.mattelmaki@attendo.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Eija Mattelmäki 044 494 2285

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Nina Perälä

044 494 4819
nina.m.perala@attendo.fi