Vacancy Deactivated

Kokki / keittiövastaava

Attendo Mäntykotiin Keravalle

Haemme Attendo Mäntykotiin Keravalle kokkia/keittiövastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelukoti Mäntykoti on 36 -asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, joka tarjoaa portaatonta tehostettua palveluasumista sekä kuntoutus- ja tukipalveluita. Palvelukoti sijaitsee keskeisellä paikalla Keravan Saviolla, hyvien liikenneyhteyksien varrella sekä lähellä monipuolisia palveluita.

Hoivakodissamme asuu 36 asukasta. Teemme myös toiseen pihapiirissä olevaan hoivakotiimme täällä ruokaa. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta ja kokemusta hyvän kotiruoan valmistamisesta sekä hyvä suomen kielen taito. Keittiövastaavan tehtäviin kuuluu myös elintarviketilaukset.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Hoivakotimme on suunniteltu asukkaidensa hyvää hoivaa varten. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta. Tarjoamme vakituisen työsuhteen viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.11.2018 mennessä osoitteeseen: irene.hongisto@attendo.fi. Lisätietoihin vastaa palvelukodin johtaja, Irene Hongisto, 044 7800 467

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa  ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Irene Hongisto

Ohjaajat: puh. 044 7800 471
irene.hongisto@attendo.fi