Vacancy Deactivated

Kokki/emäntä

Attendo Vehola, Parkano

Haemme KOKKIA / EMÄNTÄÄ Attendo Veholaan, Parkanoon

Palvelukotimme on 16-paikkainen ja päivittäin valmistamme ruoan n. 20 henkilölle. Työ on päivätyötä ja tehdään arkipäivisin. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi. Työhösi kuuluu tukkutilausten tekeminen ja keittiötoiminnasta vastaaminen.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tiedustelut (ark. klo 9-15) Piia Sarmeen, p. 044 494 3510. Hakemukset lähetetään sähköpostitse piia.sarmeen@attendo.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 20.6.19.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Piia Sarmeen

044 494 3510
piia.sarmeen@attendo.fi