Vacancy Deactivated

Kokki/Keittiövastaava

Attendo Lauttasaari, Helsinki

Haemme KOKKI/KEITTIÖVASTAAVAA uuteen elokuussa 2019 valmistuvaan hoivakotiimme Lauttasaaressa Helsingissä.

Hoivakodissamme on n. 60 asukasta, mutta valmistamme ruokaa n. 160 henkilölle päivässä. Työ on päivätyötä ja tehdään arkipäivisin. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta jo takana ja toivottavasti myös kokemusta ruoanvalmistuksesta. Työhösi kuuluu tukkutilausten tekeminen ja keittiötoiminnasta vastaaminen.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Tiedustelut (ark. klo 9-15) Merja Hytönen puh. 0405504457. Hakemukset lähetetään sähköpostitse merja.hytonen@attendo.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 15.6.2019.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot