Vacancy Deactivated

Kokki/Keittiövastaava

Attendo Rykmentti, Tuusula

Haemme KOKKI/KEITTIÖVASTAAVAA
Attendo Rykmenttiin, hoivakotiimme Tuusulassa.

Hoivakodissamme valmistamme ruokaa noin sadalle asiakkaalle päivässä. Työ on päivätyötä ja tehdään arkipäivisin. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan koulutusta jo takana ja toivottavasti myös kokemusta ruoanvalmistuksesta. Työhösi kuuluu tukkutilausten tekeminen ja keittiötoiminnasta vastaaminen.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Tiedustelut (ark. klo 9-15) Mervi Natri puh. 0444943900. Hakemukset lähetetään sähköpostitse mervi.natri@attendo.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 15.6.2019.

Henkilökuntaamme

  • Tuula Muuriaisniemi

    "Positiivisuus ja mutkaton tiimityö luovat energiaa hoitotyöhön. "

    Lähihoitaja

    Tuula Muuriaisniemi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Mervi Natri

044 4943900
mervi.natri@attendo.fi