Vacancy Deactivated

Kotipalvelutyöntekijä

Attendo Villa Tavastia, Hämeenlinna

Etsimme Attendo Villa Tavastiaan, Hämeenlinnaan

KAHTA KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Villa Tavastia on Hämeenlinnassa sijaitseva, 60-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Hämeenlinnan Jukolassa. Hoivakodissa asukkailla on tilavat huoneet ja viihtyisät yhteiset tilat. Pihapiirissä on pihasuunnittelijan grillikatos, pergola sekä monenlaisia istutuksia.

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Katsomme eduksi alan koulutuksen.
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työ sisältää puhtauspalvelun, pyykkihuollon, ja kodinhoidollisia tehtäviä sekä avustavia asukkaiden hoito- ja huolenpitotehtäviä.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle, Milja Lundahlille osoitteeseen milja.lundahl@attendo.fi, kuitenkin viimeistään 28.7.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Milja Lundahl

044 494 0940
milja.lundahl@attendo.fi