Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Aapelin hoivakotiin Savonlinnaan

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Aapelin hoivakotiin.

Attendo Aapelin hoivakoti on vuonna 2010 valmistunut hoivakoti Savonlinnan Kellarpellossa. Hoivakoti tarjoaa kodinomaista tehostettua palveluasumista ikäihmisille yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa koulutusta ( esim. perus-/ lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali - ja terveysalan tutkintoa). Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava,oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.
Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2018 mennessä osoitteeseen: mari.seppanen@attendo.fi

Henkilökuntaamme

 • Mari Nenonen

  "Koen työni Aapelin hoivakodissa hyvin antoisaksi ja vastuulliseksi "

  Sairaanhoitaja

  Mari Nenonen

 • Tarja Honkanen

  "Aapelin hoivakoti on toinen koti, tänne on hyvä tulla"

  Lähihoitaja

  Tarja Honkanen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Mari Seppänen

044 494 4036
mari.seppanen@attendo.fi