Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Airanne, Urjala

Haemme HOITAJIA kesälomien ajaksi, heinä-elokuulle, Attendo Airanteelle.

Attendo Airanne on Urjalaan alkuvuodesta 2018 valmistunut uusi 45-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö. Attendo Airanne tarjoaa palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Voit olla hoitoalan ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Sinulta löytyy innostunutta, joustavaa ja oikeanlaista asennetta työhön. Arvostamme persoonaa, joka työskentelee lämpimällä sydämellä ja tuo iloa koko työyhteisöön.

Töitä voit tehdä koko- tai osa-aikaisesti, miten sinulle parhaiten sopii. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi.

 

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule nauttimaan kesästä mukavassa seurassa!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 23.6.2019.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Marjo Lento

044 494 2720
marjo.lento@attendo.fi