Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Puokkari, Oulu

Etsimme Attendo Puokkari Ouluun

2 LÄHIHOITAJAA

Attendo Puokkari on hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava koti 22:lle ikäihmiselle Oulussa.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi 28.07.2019 klo 23:59 mennessä osoitteeseen: irja.tamminen@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa 25.6-5.7.2019 välisenä aikana, arkisin klo 11-16, hoivakodin johtaja Irja Tamminen puh. 044 2569 189.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Irja Tamminen

044 256 9189
irja.tamminen@attendo.fi