Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Elviira, Lieksa

Etsimme Attendo Elviiraan, Lieksaan

LÄHIHOITAJIA

Attendo Elviira on keväällä 2018 valmistunut ikäihmisten hoivakoti. Elviirassa on yhteensä 33 huonetta palveluasumiselle sekä tehostetulle palveluasumiselle.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotesuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 4.8.2019 mennessä hoivakodin johtajalle Birgitta Rissaselle: birgitta.rissanen@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 7800 764.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittelevät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Birgitta Rissanen

044 7800 764
birgitta.rissanen@attendo.fi