Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Milka, Vaasa

Etsimme Attendo Milkaan Vaasaan

LÄHIHOITAJIA

Attendo Milka on vuonna 2017 toimintansa aloittanut 72 -paikkainen ympärivuorokautista asumispalvelua, hoivaa, kuntoutusta ja huolenpitoa tarjoava hoivakoti ikääntyneille asukkaille. Hoivakoti sijaitsee keskustan läheisyydessä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Hoivakodissa tarvitset psykogeriatrista osaamista sekä ruotsinkielen taitoa. Voit siis olla kaksikielinen tai kielitodistuksellinen hoitaja.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen, tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löytyessä. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kannattaa laittaa hakemus pikaisesti Elisa Jokelalle: elisa.jokela@attendo.fi, kuitenkin 30.7.2019 mennessä. Paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse elisa.jokela@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Elisa Jokela

044 494 2840 (arkisin klo 8-16)
elisa.jokela@attendo.fi