Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Ritaharju, Oulu

Haemme LÄHIHOITAJAA Attendo Ritaharjun palvelukotiin.

Attendo Ritaharjun palvelukoti on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Oulun Ritaharjussa. Attendo Ritaharjun palvelukodissa tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua 15 kehitysvammaiselle asukkaalle.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Arvostamme kokemusta kehitysvammatyöstä mutta asenne ratkaisee.

Työntekijässä arvostamme innostunutta, sitoutunutta ja positiivista asennetta työhön sekä työtovereihin. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Yllämainitun lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: anne.tomperi-rusanen@attendo.fi , viimeistään 22.7.2019. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anne Tomperi-Rusanen 044-7376 023.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anne Tomperi-Rusanen

044 7376 032
anne.tomperi-rusanen@attendo.fi