Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Aavatar, Lahti

Etsimme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Aavattareen Lahteen

Attendo Aavatar on syksyllä 2016 Lahteen avattu 58-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Aavatar on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme:
- haastavan ja mielenkiintoisen työn
- viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- smartum liikunta- ja kulttuuriedun
- ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.7.2019 mennessä osoitteeseen: jenni.malviniemi@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai Krista Golnickiltä: krista.golnick@attendo.fi, 044 494 1868.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Mari Räsänen

044 494 3529
mari.rasanen@attendo.fi