Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Loviisanhovi, Loviisa

Etsimme Attendo Loviisanhoviin, LOVIISAAN

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Attendo Loviisanhovi on viime keväänä avautunut nykyaikainen taide- ja kulttuuriteemainen ikäihmisten hoivakoti, jossa tehostetun palveluasumisen lisäksi asukkaan on mahdollista asua myös itsenäisemmin kodikkaissa senioriasunnoissamme. Asiakaspaikkoja Loviisanhovissa on kaiken kaikkiaan 41. Toimintamme kasvaessa haemme nyt osaavaan, lämminhenkiseen ja humoristiseen joukkoomme lisävahvistusta. Olisitko juuri Sinä etsimämme henkilö?

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Hakijalta odotamme ennen kaikkea aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Asenteesi on positiivinen ja kehittämismyönteinen, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Kaksikielisyys on sinulle eduksi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään joustavan työnantajan kanssa mukavassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Meillä jokainen työntekijä omalla osaamisellaan ja persoonallaan on mukana kehittämässä ikääntyneille mielekkäämpää arkea!

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään kuitenkin 31.7.2019 osoitteisin anniina.lusma@attendo.fi ja marika.autio@attendo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 1.7-12.7 rekrytointikoordinaattori Marika Autio p. 044 752 5867 ja ajalla 15.7-31.7 hoivakodin johtaja Anniina Lusma p. 044 494 1810.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Anniina Lusma

044 494 1810
anniina.lusma@attendo.fi