Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Kotiniemi & Attendo Kotirinne, Nurmes

Haemme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Kotiniemeen/Attendo Kotirinteeseen.

Muistisairaiden hoitoon erikoistuneet Kotiniemi ja Kotirinne sijaitsevat Nurmeksessa. Monipuolinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii jokaisen asukkaan ympärivuorokautisesta ja yksilöllisestä hoivasta. 32-paikkainen Kotiniemi on suunnattu muistisairaille ja senioriasukkaille. 30-paikkainen Kotirinne palvelee päihdemuistisairaita asukkaita, sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Myös hoiva-avustajan koulutuksen saaneet hakijat huomioidaan. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan
työehtosopimusta.Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.8.2019 mennessä palvelukodin johtajalle Maaria Puoskarille osoitteeseen: maaria.puoskari@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimiste 0503574060.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Sanna Halvarsson

050 3574060
sanna.halvarsson@attendo.fi