Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Hultintupa, Hämeenlinna

Etsimme LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Hultintupaan Hämeenlinnaan

Palvelukoti Hultintupa on viihtyisä ja kotoisa, 42:lle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti Hämeenlinnassa. Koti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, monipuolisten palveluiden lähietäisyydellä.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme:
-haastavan ja mielenkiintoisen työn
-viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
-joustavan työvuorosuunnittelun
-mahdollisuuden kehittyä työssäsi
-smartum liikunta- ja kulttuuriedun
-ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.7.2019 mennessä palvelukodin johtajalle osoitteeseen: teemu.multisilta@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai rekrytointikoordinaattori Krista Golnick: krista.golnick@attendo.fi, 044 494 1868.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Teemu Multisilta

044 7800 469
teemu.multisilta@attendo.fi