Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Vallesmanni, Lahti

Etsimme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Vallesmanniin Lahteen

Attendo Vallesmanni tarjoaa Lahden Ahtialassa 30:lle ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista sekä kuntoutuspalvelua.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme:
-haastavan ja mielenkiintoisen työn
-viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
-mahdollisuuden kehittyä työssäsi
-smartum liikunta- ja kulttuuriedun
-ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään viihtyisässä hoivakodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.7.2019 mennessä osoitteeseen: seija.harma@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai Krista Golnick: krista.golnick@attendo.fi, 044 494 1868.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Anne Manninen

p. 044 333 6593
anne.e.manninen@attendo.fi