Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Leinikkiin, Vantaalle

Etsimme Attendo Leinikkiin, Vantaalle

LÄHIHOITAJAA

Attendo Leinikki on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Vantaan Simonkylässä. Attendo Leinikin palvelukodissa tarjoamme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Attendo Leinikki  sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, Simonmetsässä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, lähihoitaja tai vastaava. Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Yllämainitun lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: jaana.holopainen@attendo.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.04.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Jaana Holopainen. jaana.holopainen@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Jaana Holopainen

044 494 4316
jaana.holopainen@attendo.fi