Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Venlaan Nurmijärvelle

Asukasmäärän  nyt kasvaessa etsimme Attendo Venlaan

LÄHIHOITAJAA,  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Venla on lokakuussa 2017 Nurmijärven Klaukkalaan avautunut
57-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.  Venla hoivakoti edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asukkaalla on oma tilava huone ja viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa
(lähihoitaja tai vastaava),  aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä
ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.  Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään  2.5.2018 mennessä osoitteeseen: maritta.havanka@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Maritta Havanka

044 494 2820
maritta.havanka@attendo.fi