Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Tähdistö, Riihimäki

Etsimme uuteen Attendo Tähdistöön LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Attendo Tähdistö on 65 paikkainen palvelukeskus, joka on valmistunut marraskuussa 2018 Riihimäen Peltosaareen, aivan rautatieaseman viereen ja palvelujen äärelle. Attendo Tähdistö tarjoaa korkealuokkaista senioriasumista omassa vuokra-asunnossa henkilökohtaisesti räätälöidyillä kotihoidon palveluilla, sekä tehostettua palveluasumista ympärivuorokautisilla palveluilla. Hoiva ja hoitajat ovat lähellä. Attendo Tähdistössä eletään elämänmakuista arkea, jota rytmittää yhteisöllisyys ja arjen toiminnallisuus. Tähdistössä jokainen asukas on oman elämänsä tähti ja elää oman näköistään elämää sekä arkea.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 25.7.2019 sähköpostitse tea.maki-mantila@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Tea Mäki-Mantila

044 494 1877
tea.maki-mantila@attendo.fi