Lähihoitaja

Attendo Taivallahti, Helsinki

Etsimme Attendo Taivallahteen, Helsinkiin

LÄHIHOITAJAA

Helsingin Taivallahden vanha kasarmialue heräsi eloon syksyllä 2016 ikäihmisten hoivakoti Taivallahden Helmen ympäristönä. Taivallahden Helmessä tarjoamme 63 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista, sekä kotona asumiseen tähtäävää kuntoutuskodin palvelukokonaisuutta. Hoivakodissammevaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, laita hakemus ja ansioluettelosi pian osoitteessa http://rekry.attendo.fi/Application/Index/532/ , kuitenkin 31.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Lotta Cederlöf: lotta.cederlof@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Lotta Cederlöf

044 743 1031
lotta.cederlof@attendo.fi