Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Taivallahti, Helsinki

Haemme Helsinkiin Attendo Taivallahteen LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen työhön.

Helsingin Taivallahden vanha kasarmialue heräsi eloon syksyllä 2016 ikäihmisten hoivakoti Taivallahden Helmen ympäristönä. Taivallahden Helmessä tarjoamme 63 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista, sekä kotona asumiseen tähtäävää kuntoutuskodin palvelukokonaisuutta. Hoivakodissammevaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria.

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle

- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin

- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi

- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun

- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

 

Meillä voit järjestellä omia työvuorojasi joustavasti ja kouluttautua edelleen. Voit tehdä töitä vakituisessa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kuin sinulle sopii. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

 Edellytämme sinulta

- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)

- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

 Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/937/ , kuitenkin 30.11.2019 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja antaa Lotta Cederlöf, lotta.cederlof@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Lotta Cederlöf

044 743 1031
lotta.cederlof@attendo.fi