Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Ruusuvuori, Tampere

Etsimme Attendo Ruusuvuoren hoivakotiin määräaikaista

LÄHIHOITAJAA

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Ruusuvuori on Tampereen Hervannassa sijaitseva 38-paikkainen ikäihmisille tarkoitettu hoivakoti. Hoivakodissa on turvallista elää siinä vaiheessa, kun yksin asuminen ei ole enää turvallista tai mahdollista. 

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme: 
- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa 
- Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. 

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.7.2019 mennessä rekrytointikoordinaattori Tessa Ekmark-Karttilalle, tessa.ekmark-karttila@attendo.fi. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja Ruusuvuori".

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen

Yhteystiedot

Annu-Maria Viitala

044 494 4680