Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Vaahtera, Pirkkala

Haemme Attendo Vaahteraan Pirkkalaan LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kodinomaisessa hoivakodissamme. Attendo Vaahtera on Pirkkalassa sijaitseva vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti on tarkoitettu asiakkaille, joilla on sairaudesta (esim. muistihäiriö / psykiatrinen sairaus / elimellinen aivo-oireyhtymä) johtuen vaikeita käytösoireita tai vaikeita pakko-toimintoja. Tarjoamme tehostettua sekä vaativaa tehostettua asumispalvelua 15 asukkaalle.

Hakijalta edellytämme alalle sopivaa koulutusta (lähihoitaja tai vastaava) sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan reippaaseen työyhteisöömme.

Hakemukset sähköpostilla 30.7.2019 mennessä osoitteeseen: laura.knuuttila@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Pirjo Rantanen

044 494 3210
pirjo.rantanen@attendo.fi