Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Koskipuisto, Jämsänkoski

Etsimme Attendo Koskipuistoon, Jämsänkoskelle

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Koskipuisto on Ulkoilu & Puutarha -teemakoti ikäihmisille ja on valmistunut Jämsään syksyllä 2016. Teemakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • lähihoitajan koulutusta tai vastaavaa
  • aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Elina Koivumäelle: elina.koivumaki@attendo.fi, kuitenkin 30.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 3500 arkisin klo 8-16.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Elina Koivumäki

044 494 3500
elina.koivumaki@attendo.fi