Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Kaarnikka, Rovaniemi

Etsimme Attendo Kaarnikkaan, Rovaniemelle LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassaoleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Attendo Kaarnikka on toukokuussa 2018 avattu 23 -paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 14 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 9 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin. Kaarnikka tarjoaa asukkaalle yksilöllistä, turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.7.2019 mennessä osoitteeseen tanja.koskiniemi@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ja sähköpostitse yksikön johtaja Tanja Koskiniemi, 044 7800 552 sekä rekrytointikoordinaattori Joona Jauhiainen, 044 494 2313, joona.jauhiainen@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tanja Koskiniemi

044 7800 552
tanja.koskiniemi@attendo.fi