Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Vanamo, Kemijärvi

Etsimme Attendo Vanamoon, Kemijärvelle LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassaoleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Attendo Vanamo sijaitsee Pöyliöjärven hiekkarannalla, kulttuurikeskuksen lähellä. Olemme osa Kemijärveä ja kemijärveläisten elämää, kuulumme Kemijärven yhteisöön ja verkostoihin. Meillä on avoimet ovet tuttaville ja omaisille vierailla sekä eri järjestöille toimia tiloissamme ikäihmisten virikkeellistä arkea lisäten. Keskeinen sijainti Kemijärvellä edesauttaa luonnollisesti myös asukkaidemme osallistumista keskustan tapahtumiin ja olemaan aktiivinen osa yhteisöä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.7.2019 mennessä osoitteeseen tuula.valkola@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ja sähköpostitse yksikön johtaja Tuula Valkola, 044 494 2630 sekä rekrytointikoordinaattori Joona Jauhiainen, 044 494 2313, joona.jauhiainen@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Teija Tervo

044 494 2630
teija.tervo@attendo.fi