Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Vuokko, Tervo

Haemme Attendo Vuokkoon, Tervoon

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Attendo Vuokko 27-paikkainen viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskeisellä paikakka ja kaikki kunnan palvelut sijaitsevat lähellä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa https://rekry.attendo.fi, viimeistään 28.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hoivakodin johtaja Eeva-Liisa Hassinen osoitteessa eeva-liisa.hassinen@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Eeva-Liisa Hassinen

044 494 0650
eeva-liisa.hassinen@attendo.fi