Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Herajärvi, Saarijärvi

Haemme Attendo Herajärveen, Saarijärvelle

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeteen

Attendo Herajärvi on elokuussa avautuva viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö. Hoivakodissa on 59 asukashuonetta, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista, sekä palveluasumista. Attendo Herajärvi sijaitsee kauniilla sivulanpellon alueella ja lähietäisyydellä ovat kaikki palvelut.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa https://rekry.attendo.fi, viimeistään 28.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö anneli.parviainen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Sirkka Partala

p. 040 138 0222
sirkka.partala@attendo.fi