Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Retonkihovi, Forssa

Etsimme kahta LÄHIHOITAJAA 12.8.2019-31.1.2020 väliselle ajalle Attendo Retonkihoviin Forssaan.

Keikkatyötä ja eri mittaisia sijaisuuksia myös tarjolla. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule juttelemaan mahdollisuuksista!

Forssassa sijaitseva Attendo Retonkihovi on helmikuussa 2011 avattu 65-paikkainen hoivakoti. Hoivakodin tilat ovat kaksikerroksisessa rakennuksessa ja siinä on neljä 15 asunnon ryhmäkotia.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta, ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön. Myös alan opiskelijat huomioidaan!

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!

Tarjoamme:

  • haastavan ja mielenkiintoisen työn
  • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • smartum liikunta- ja kulttuuriedun
  • ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.8.2019 mennessä osoitteeseen: susanna.hoykinpuro@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai rekrytointikoordinaattori Krista Golnickilta: krista.golnick@attendo.fi, 044 494 1868.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Susanna Höykinpuro

044 494 4229
susanna.hoykinpuro@attendo.fi