Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Jaspikseen Vantaalle

Attendo Jaspis on täysin uudenlainen hoivakoti, jossa painottuu kulttuuri, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendon Kulttuuri- teemakodissa ammennetaan iloa ja elämänvoimaa monipuolisesta kulttuuritarjonnasta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä - joka päivä.

Haemme sinne nyt LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.  Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 23.5.2018 mennessä osoitteeseen: virve.huhtakangas@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Virve Huhtakangas

044 494 4720
virve.huhtakangas@attendo.fi