Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Muurutvirta, Muuruvesi

Etsimme Attendo Muurutvirran hoitokotiin

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Kuopiossa Juankosken Muuruvedellä sijaitseva Muurutvirran Hoitokoti on 36 -paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ikääntyneille ja kehitysvammaisille asukkaille yksilöllisiä hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Putaansaaressa Akonveden ympäröimänä, osoitteessa Putaanpolku 1 Muuruvesi, Juankoski. Kauniit järvi- ja peltomaisemat ympäröivät Muurutvirran hoitokodin joka suunnasta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian yksikönjohtaja Sari Ruotsalaiselle: sari.ruotsalainen@attendo.fi, kuitenkin viimeistään 11.8. mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Sari Ruotsalainen

045 342 4767
sari.ruotsalainen@attendo.fi