Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Onnenkehrään Hyvinkäälle

Haemme lähihoitajaa tammikuussa Hyvinkään keskustaan avautuneeseen Onnenkehrän hoivakotiin. Hoivakodissa on 21 asuntoa, lisäksi tarjoamme kotihoidon palveluja talon senioriasuntoihin.

Hakijoilta edellytämme lähihoitajan tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Arvostamme kokemusta vanhus- ja vammaistyöstä. Arvostamme asiakaslähtöistä, sitoutunutta ja reipasta asennetta työhön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn modernissa hoivaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä työssä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

 

Tarja Makkonen, hoivakodin johtaja, p. 044 494 4370, tarja.makkonen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tarja Makkonen

044 494 4370
tarja.makkonen@attendo.fi