Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Laaksolahti, Espoo

Haemme Attendo Laaksolahteen, Espooseen muistisairaiden hoivasta kiinnostunutta

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Attendo Laaksolahden hoivakoti tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista hoiva-asumista ikäihmisille. Meillä on laadukkaat puitteet ja osaava henkilökunta ottamassa sinut vastaan joukkoomme.

Attendo Laaksolahdessa tehdään työtä muistisairaiden parissa. Työ on 2-vuorotyötä. Toivomme, että hakijalla on aito kiinnostus ikäihmisten ja muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kodinomaisen ja asukaslähtöisen ilmapiirin ylläpitämistä ja mielekkään toiminnan järjestämistä asukkaillemme. Hoivakodissamme lähihoitajan työ on monipuolista asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista sekä elämänlaadun ylläpitämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimintakyvyn ylläpitämiseen kannustava tekeminen on tärkeä osa työtämme.

Edellytyksenä työntekijälle on rekisteröity lähihoitajan tutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Laitathan hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Tina Di Rubbolle osoitteeseen tina.dirubbo@attendo.fi, kuitenkin 26.7.2019 mennessä. Hakemusten perusteella sopivat henkilöt kutsutaan haastatteluun. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Susanna Karimaa

044 4942982
susanna.karimaa@attendo.fi